Παρηγοριά μας η μουσική από όλα τα είδη

Είμαστε στην ίδια μοίρα με τον Guardian? δυστυχώς, καμία σχέση

Ζούμε όλοι καθημερινά την κρίση, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο και αν δεν μπορούν κάποιοι να ανταποκριθούν είναι απόλυτα κατανοητό.

Έχω ξαναγράψει, το ότι δεν είμαστε σε κάποιο όμιλο και το ότι δεν ήμασταν ποτέ μέλη της ΕΣΗΕΑ (λάθος όπως αποδείχθηκε) μας στοιχίζει. Η διαφημιστική πίτα είναι συγκεκριμένη και πάει συνήθως σε όσους έχουν φροντίσει γι' αυτό με διάφορους τρόπους, είναι όπως η ζωή σε όσους σκύλους και γάτες που είναι πιο γρήγοροι. Εμείς ήμασταν από αυτούς που περιμένουν στην γωνία παρακολουθώντας, κάποιοι από εσάς θα καταλάβουν την εννοώ.

Η ζωή είναι σκληρή και μπορεί να γίνει ενίοτε σκληρότερη, ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του ή ακολουθεί την τύχη του.

Όλοι πιστεύω ότι θέλουμε τα χρήματα, κάποιοι όμως δεν έχουν καλή σχέση με τους αριθμούς και τα οικονομικά, η ζωή όμως έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Από τότε που έκλεισε η ΕΡΤ ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σ'αυτό που παρακολουθείτε και θέλω να το βλέπω να βελτιώνεται σε κάθε επίπεδο.

Στην αρχή κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε, τουλάχιστον από πλευράς ανταπόκρισης του κόσμου δεν πάμε άσχημα, οι επιδόσεις μας σε αριθμούς είναι καλή.

Δεν είμαστε Guardian που ζητάει βοήθεια, λέει ο Γιάννης, σωστά και βέβαια δεν είμαστε Guardian, είμαστε μία μικρή κουκκίδα στον ωκεανό του διαδικτύου, όσοι από εσάς μπορείτε και το επιθυμείτε, η βοήθεια σας θα εκτιμηθεί.

O Guardian βέβαια βρίσκει ανταπόκριση στο αίτημα του, εδώ, έχει περάσει 1 χρόνος και λιγότεροι από 400 φίλοι μας έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα μας, ενώ οι υπόλοιποι που μας παρακολουθούν προφανώς πιστεύουν ότι αν μας στείλουν θα γίνουμε εκατομμυριούχοι, γι' αυτό και μας αγνοούν και μάλλον είναι αναγνώστες των ζωδίων που βάζουμε και όχι της μουσικής.

Ευχαριστώ όσους από εσάς διαβάζετε αυτά που γράφουμε, ανεξάρτητα του αν ενισχύσετε την προσπάθεια μας, άλλωστε είναι κοινό μυστικό το ότι χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κανένα, εσείς είστε ήδη περισσότεροι από 4.300.000 ή αν θέλετε στην πραγματικότητα 1.500.000 αφού πολλοί μπαίνουν από 2 και 3 διαφορετικές πηγές .

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι πρέπει να βρω τρόπο να πουλήσω μέρος της δισκοθήκης μου για να συντηρήσω αυτή τη κατάσταση, ή να τα παρατήσω.

Κώστας Ζουγρής