Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να σώσουν τον Παναθηναϊκό!

Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να σώσουν τον Παναθηναϊκό!

Αποσύρθηκε λέει ο Θεοδωρόπουλος της Chipita από τον Παναθηναϊκό γράφοντας ότι δεν ήταν στην σκέψη του να εξοφλήσει όλα τα χρέη της ομάδας, αλλά ήθελε να βοηθήσει στην συσπείρωση 300.000 φιλάθλων που θα έβαζαν από 50 ευρώ για να σωθεί η ομάδα.

Προφανώς ονειρεύεται, εδώ πήγαν και ψήφισαν 200.000 μόνο κεντροαριστεροί, ή έστω Πασόκοι δίνοντας μόνο 3 ευρώ για ένα κόμμα που ήταν στην εξουσία για δεκαετίες και έχει δώσει με διάφορους τρόπους χρήματα στην μισή τουλάχιστον Ελλάδα.

Όσοι έδωσαν χρήματα σε ομάδες το έκαναν για κάποιους δικούς τους λόγους και όλοι ωφελήθηκαν, έβγαλαν τρελά λεφτά και έγιναν και πρώτα ονόματα στην οικονομία της χώρας.

Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει, οι νόμοι έχουν αλλάξει.

Μια δεύτερη πρόταση. Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τα τελευταία 20 χρόνια ποδοσφαιριστές που έγιναν εκατομμυριούχοι, ας βάλουν λοιπόν από ένα σοβαρό ποσό να αγοράσουν μετοχές και να γίνουν και μέτοχοι.

Εγώ και μερικοί άλλοι μια ζωή πληρώναμε και ουσιαστικά βοηθήσαμε τις ομάδες να γίνουν αυτό που έγιναν, αυτοί, οι ποδοσφαιριστές και οι προέδροι, συνήθως θέλανε να βγάλουν χρήματα, όχι να βάλλουν και όσοι έβαλαν τα πήραν πίσω πολλαπλάσια με τις επιχειρήσεις και τις σχέσεις με το κράτος.

Ακόμα και ο Berg πρέπει να τσοντάρει, άσε τους Έλληνες που αν δεν έχουν κάνει τίποτα χοντρό, θα είναι εκατομμυριούχοι.

Εντάξει η οικογένεια τους άφησε να φύγουν και δεν τους έδωσε τα χρήματα που ήθελαν, αυτό όμως οδήγησε στο να βγάλουν αρκετά χρήματα, ας βοηθήσουν λοιπόν.

Η δήλωση του Θεοδωρόπουλου. '

Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας'

Κώστας Ζουγρής