Θέλετε να μάθετε το χρώμα της ημερομηνίας που γεννηθήκατε...;

Ξέρετε τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννηθήκατε...;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους... χρώμα.

Βρείτε την ημερομηνία γέννησής σας στον πίνακα που ακολουθεί, και δείτε τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας...

23 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου – Κόκκινο
2 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου – Πορτοκαλί
12 Ιανουαρίου με 24 Ιανουαρίου – Κίτρινο
25 Ιανουαρίου με 3 Φλεβάρη – Ροζ
4 Φλεβάρη με 8 Φλεβάρη – Μπλε
9 Φλεβάρη με 18 Φλεβάρη – Πράσινο
18 Φλεβάρη με 28 -29 Φλεβάρη – Καφέ
1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου – Γαλάζιο
11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου – Χρώμα ασβέστη
21 Μαρτίου – Μαύρο
22 Μαρτίου με 31 Μαρτίου – Μοβ
1 Απριλίου με 10 Απριλίου – Γαλάζιο
11 Απριλίου με 20 Απριλίου – Ασημί
21 Απριλίου με 30 Απριλίου – Λευκό
1 Μαΐου με 14 Μαΐου – Μπλε
15 Μαΐου με 24 Μαΐου – Χρυσό
25 Μαΐου με 3 Ιουνίου – Κρεμ
4 Ιουνίου με 13 Ιουνίου – Γκρι
14 Ιουνίου με 23 Ιουνίου – Καστανό
24 Ιουνίου – Γκρι
25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου – Κόκκινο
5 Ιουλίου με 14 Ιουλίου – Πορτοκαλί
15 Ιουλίου με 25 Ιουλίου – Κίτρινο
26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου – Ροζ
5 Αυγούστου με 13 Αυγούστου – Μπλε
14 Αυγούστου με 23 Αυγούστου – Πράσινο
24 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου – Καφέ
3 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου – Γαλάζιο
13 Σεπτεμβρίου με 22 Σεπτεμβρίου – Γαλάζιο
23 Σεπτεμβρίου – Λαδί
24 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου – Μοβ
4 Οκτωβρίου με 13 Οκτωβρίου – Μπλε σκούρο
14 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου – Ασημί
24 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου – Λευκό
12 Νοεμβρίου με 21 Νοεμβρίου – Χρυσό
22 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου – Κρεμ
2 Δεκεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου – Γκρι
12 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου – Καστανό
22 Δεκεμβρίου – Βεραμάν (μπλε πράσινο)

Δείτε εδώ τι σημαίνει το κάθε χρώμα:

Κόκκινο: Ιδιαίτερα αγαπητός τύπος. Είστε επιλεκτικοί αλλά και διαρκώς ερωτευμένοι. σας αρέσει να σας αγαπούν. Φρέσκοι και πρόσχαροι, μπορείτε ίσως να γίνετε πολύ κυκλοθυμικοί κάποιες φορές.

Κρεμ: Ανταγωνιστικοί αλλά και αθλητικοί τύποι. Δεν σας αρέσει να χάνετε, πάντα είστε όμως πρόσχαροι. Άτομα εμπιστοσύνης και πολύ εξωστρεφής. Επιλέγετε την αγάπη προσεκτικά και δεν ερωτεύεστε εύκολα.

Βεραμάν: Σας ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική σας εμφάνιση και έχετε πολύ υψηλές απαιτήσεις από το σύντροφό σας. Σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε κάποια απόφαση και αποφεύγετε χαζά λάθη.

Γκρι: Ελκυστικοί και δραστήριοι. Δεν κρύβετε τα συναισθήματά σας και εκφράζετε πάντα ότι κι αν έχετε μέσα σας. Μπορείτε όμως να γίνετε αρκετά εγωιστές κάποιες φορές...

Πράσινο: Τα πάτε καλά με άγνωστους ανθρώπους. Δεν είστε ντροπαλοί, αλλά καμιά φορά μπορεί να πληγώσετε τους άλλους με τα λόγια σας. Σας αρέσει να νιώθετε πως σας αγαπούν.

Χρυσό: Έχετε πολύ καλή αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος. Είστε πρόσχαροι και εξωστρεφής. Σας είναι δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, αλλά όταν βρείτε το σωστό πρόσωπο, δεν θα ερωτευτείτε ξανά για πολύ καιρό.

Ροζ: Κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και σας αρέσει να βοηθάτε και να νοιάζεστε για τους άλλους. Αλλά δεν είστε από τα άτομα που ικανοποιούνται εύκολα.

Κίτρινο: Είστε καλοί και αθώοι και μπορεί να είστε άτομα εμπιστοσύνης. Συχνά είστε εκείνοι που έχετε το πάνω χέρι σε μια σχέση. Παίρνετε καλές αποφάσεις και κάνετε σωστές επιλογές την κατάλληλη στιγμή.

Καστανό: Είστε έξυπνοι και ξέρετε τι είναι σωστό. Θέλετε να ελέγχετε τα πράγματα ώστε να εξελίσσονται όπως τα επιθυμείτε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά όταν δεν σκέφτεστε τα συναισθήματα των άλλων.

Πορτοκαλί: Είστε πραγματικά υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και ξέρετε να συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους. Έχετε πάντα στόχους που πρέπει να πιάσετε και είστε πολύ ανταγωνιστικοί. Όταν πρόκειται για φιλία, είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε κάποιον, αλλά αν βρείτε τον κατάλληλο φίλο, τον εμπιστεύεστε για πάντα.

Μοβ: Είστε μυστηριώδης, ποτέ όμως εγωιστές και πάντα ενδιαφέρεστε για νέα πράγματα. Η μέρα σας μπορεί να είναι καλή ή κακή ανάλογα με τη διάθεσή σας. Είστε δημοφιλής στην παρέα, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεστε χαζά και ξεχνάτε πράγματα εύκολα.

Λαχανί: Είστε πράος άνθρωπος, αλλά εύκολα μπορεί να αγχωθείτε υπερβολικά. Ζηλεύετε εύκολα και παραπονιέστε για το παραμικρό.

Ασημί: Έχετε ζωηρή φαντασία και γενικά είστε ντροπαλοί, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοκιμάζατε νέα πράγματα. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και μπορεί να μάθετε νέα πράγματα πολύ εύκολα. Ο έρωτας της ζωής σας είναι δύσκολος και σας μπερδεύει.

Μαύρο: Σας αρέσει να δέχεστε προκλήσεις και είστε πολύ θαρραλέοι. Παρόλα αυτά δεν σας αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σας και όταν πάρετε μια απόφαση, την κρατάτε για πολύ καιρό.

Λαδί: Είστε ζεστοί και φωτεινοί άνθρωποι. Τα πηγαίνετε πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένεια σας. Δεν σας αρέσει η βία και ξέρετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Είστε ευγενικοί και πρόσχαροι και δεν φθονείτε εύκολα τους άλλους.

Καφέ: Είστε πολύ δραστήριοι και αθλητικοί. Είναι δύσκολο να σας προσεγγίσουν, να έρθουν κοντά σας, αλλά από την άλλη μπορεί να ερωτευτείτε πολύ εύκολα. Όταν καταλάβετε πως δεν μπορεί να έχετε κάτι, τα παρατάτε εύκολα και ξεχνάτε γρήγορα.

Μπλε: Έχετε χαμηλή αυτοπεποίηθηση και είστε πολύ επιλεκτικοί. Είστε καλλιτεχνική φύση και σας αρέσει να ερωτεύεστε, αλλά συχνά αγαπάτε με το μυαλό και όχι με την καρδιά σας.

Μπλε σκούρο: Είστε πολύ γοητευτικοί και λατρεύετε τη ζωή. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα καθετί γύρω σας και αυτό σας αποσπά εύκολα την προσοχή. Αν θυμώσετε με κάποιον είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσετε.

Λευκό: Έχετε όνειρα και στόχους στη ζωή σας. Ζηλεύετε εύκολα και μερικές φορές έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Πολλές φορές οι γύρω σας, σας βλέπουν με δέος.

Γαλάζιο: Τα συναισθήματά σας αλλάζουν ξαφνικά και εύκολα. Είστε ειλικρινής, αλλά πιστεύετε πολύ εύκολα τους άλλους. Είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή αγάπη και ακόμη πιο εύκολο να χαθείτε στην αγάπη, πράγμα που μπορεί να σας πληγώσει.