Ζώδια και Oscar 2017 - Τι δείχνουν τα ζώδια των υποψηφίων...;

Ζώδια και Oscar 2017 - Τι δείχνουν τα ζώδια των υποψηφίων...;

Σε λίγες ημέρες μερικά από τα μεγαλύτερα «αστέρια» του κινηματογράφου θα ανέβουν στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία Όσκαρ...

Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν φέτος τα χρυσά αγαλματίδια; Βάζετε στοίχημα ότι θα «σαρώσει» τελικά στα Όσκαρ το «La La Land» ή θεωρείτε ότι θα γίνει κάποια ανατροπή; Για άλλη μια φορά, τα άστρα μπορούν να μας βοηθήσουν να... ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια διεισδυτική ματιά στα προφίλ των φετινών υποψηφίων και ας εξετάσουμε τους αστερισμούς στους οπoίους ανήκουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι τη μέρα της 89ης Τελετής Απονομής των Όσκαρ (στις 26 Φεβρουαρίου) θα πραγματοποιηθεί και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων...

Τα «χρυσά» αγόρια

Casey Affleck (Manchester by the Sea)

Ο Casey Affleck, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Manchester by the Sea» είναι Λέων και ανήκει στους ευνοημένους του μήνα, καθώς τα Λιοντάρια πρέπει θα δραστηριοποιηθούν προκειμένου να δρέψουν όλα τα καλά που μπορούν! Για να δούμε... θα το πάρει το Όσκαρ;

Ryan Gosling (La La Land)

Το «φαβορί» των Όσκαρ, Ryan Gosling, γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1980 και ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουάριου δεν είναι και η πλέον εύκολη για τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλές και αντιφατικές καταστάσεις.

Denzel Washington (Fences)

Ο υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου, Denzel Washington, ο οποίος πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε την ταινία «Fences», είναι Αιγόκερως.

Mahershala Ali (Moonlight)

Δεν πρέπει, φυσικά, να ξεχάσουμε τον πρωταγωνιστή του «Moonlight», Mahershala Ali, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου. Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1974 και είναι Υδροχόος. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, ωστόσο, οι Υδροχόοι θα κληθούν να διαχειριστούν κάποιες απρόκλητες παρεμβάσεις στη ζωή τους!

Γιώργος Λάνθιμος (Αστακός)

Τι θα συμβεί, επίσης, με τον Γιώργο Λάνθιμο και τον «Αστακό»; Θα έχουν «άρωμα Ελλάδας» τα φετινά Όσκαρ; Ο Γιώργος Λάνθιμος γεννήθηκε 27 Μαΐου του 1973 και είναι Δίδυμος!

Τι «δείχνουν» τα προγνωστικά;

Όλα «δείχνουν» πως το «La La Land» θα κερδίσει έστω κάποια από τα βασικά αγαλματίδια, όπως των πρωταγωνιστικών ρόλων και της σκηνοθεσίας. Ωστόσο, συναγωνίζεται και άλλες καταπληκτικές ταινίες, οι οποίες μπορούν να φέρουν τελικά την ανατροπή!

Οι σπουδαίες κυρίες των φετινών Όσκαρ!

Όσον αφορά στις κατηγορίες για τα Όσκαρ Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου, εκεί συναντάμε πολλές και σπουδαίες κυρίες.

Natalie Portman (Jackie)

Η Natalie Portman, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Jackie» είναι Δίδυμος. Τι γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο ζώδιο; Ότι η Ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου (ημέρα της τελετής απονομής των Όσκαρ!) και η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου, αναμένεται να τους ανοίξουν την όρεξη για κάτι «μεγάλο» στον επαγγελματικό τομέα.

Emma Stone (La La Land)

Το «φαβορί» για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «La La Land», γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1988 στις ΗΠΑ και είναι Σκορπιός, όπως ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, Ryan Gosling.

Meryl Streep (Florence Foster Jenkins)

Όσον αφορά στην πρωταγωνίστρια της ταινίας «Florence Foster Jenkins», Meryl Streep (διεκδικεί το Όσκαρ Α’ Γυναίκειου Ρόλου) αξίζει να γνωρίζετε ότι είναι γεννημένη στις 22 Ιουνίου του 1949 και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Για τους Καρκίνους, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας προκλήσεων κατά τον οποίο ο Ουρανός κι ο Άρης στον Κριό, δοκιμάζουν τα νεύρα τους.

Viola Davis (Fences)

Η Viola Davis φέρεται να είναι το «φαβορί» για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Η 51χρονη ηθοποιός είναι Λιοντάρι και ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για το συγκεκριμένο ζώδιο.

Michelle Williams (Manchester by the Sea)

Όσον αφορά στην «αντίπαλό» της Viola Davis, τη Michelle Williams, (διεκδικούν το Όσκαρ στην ίδια κατηγορία), ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου. Τι χρειάζεται να θυμάται αυτόν τον μήνα ένας Παρθένος; Ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχωθεί ή να τα «βάψει μαύρα» έπειτα από μια απώλεια ή ατυχία! Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν θα κερδίσει το Όσκαρ;

Πηγή: astrology.gr