Με ποιο ζώδιο ταιριάζετε ερωτικά;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζετε ερωτικά;

Δες τι λένε τα ζώδια για σένα και το ταίρι σου! Η αστρολογία βασίζεται στην ιδέα ότι το ζώδιο του κάθε ανθρώπου καθορίζει πτυχές της προσωπικότητάς του, που σημαίνει ότι κάποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλα να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη σχέση.

Αν θέλετε να ξέρετε κατά πόσο το ζώδιό σας ταιριάζει στον ερωτικό τομέα με το ζώδιο του συντρόφου σας και τι είδους σχέση έχετε μεταξύ σας, αλλά και με ποια άλλα ζώδια μπορεί να ταιριάζετε ακόμα περισσότερο... δείτε τι λένε οι αστρολόγοι για το κάθε ζώδιο!

https://www.youtube.com/watch?v=NUTGr5t3MoY

Κριός

Οι Κριοί έχουν γοητευτική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, η οποία συνήθως γίνεται εύκολα αρεστή στους άλλους. Σε έναν σύντροφο αναζητάτε τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική έλξη. Θέλετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής και δεν φοβάστε να λέτε ανοιχτά αυτό που σκέφτεστε.

Ιδανικό ταίρι: Ο Λέων. Γιατί είστε και οι δύο γεμάτοι ζωή και πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς ανταγωνισμό αλλά με αμοιβαίο σεβασμό. Το σεξ μεταξύ σας μπορεί να είναι εξαιρετικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Τοξότες, με τους οποίους περνάτε πάντα καλά, και οι Δίδυμοι με τους οποίους μπορείτε να συζητάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μακριά από: Καρκίνους, γιατί είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και δε μπορούν ανταποκριθούν στην ανοιχτή, ειλικρινή και μερικές φορές επιπόλαια συμπεριφορά σας. Με έναν Καρκίνο θα πρέπει να το σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε.

Ταύρος

Είστε προσγειωμένοι άνθρωποι με φιλική, «ζεστή» προσωπικότητα. Στις σχέσεις σας έχετε την τάση να κατασταλάζετε. Αγαπάτε τα παιδιά και την ιδέα της δημιουργίας μία ασφαλούς και χαρούμενης οικογένειας.

Ιδανικό ταίρι: Ο Καρκίνος, γιατί είναι άνθρωπος με κατανόηση και που μπορεί να κάνει υπομονή στα συχνά νεύρα σας, ενώ προτίθεται να χτίσει μαζί σας σταθερή σχέση αγάπης. Άλλωστε, το σεξ με έναν Καρκίνο μπορεί να είναι εξίσου τρυφερό και δυναμικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς, οι οποίοι σας γοητεύουν με τον ρομαντισμό τους και σας χαλαρώνουν. Οι Σκορπιοί, οι οποίοι μπορεί να είναι λίγο πεισματάρηδες, όπως εσείς, αλλά θα μαζί θα μάθετε να συμβιβάζεστε. Το δε σεξ και με τα δύο αυτά ζώδια είναι συναρπαστικό.

Μακριά από: Δίδυμους, γιατί είναι άνθρωποι που δεν «δένονται» εύκολα με κάποιον, ενώ έχουν ανάγκη διαρκώς να ασχολούνται με κάτι. Αυτό μπορεί να σας κουράσει.

Δίδυμος

Περιπετειώδη και πολυπράγμονα πλάσματα, αγαπούν να εξερευνούν νέες καταστάσεις και βαριούνται εύκολα. Στις σχέσεις είναι ευφυείς και στο σεξ αναζητούν παρτενέρ που να είναι δραστήριοι και να τους διεγείρουν.

Ιδανικό ταίρι: Ο Κριός είναι αυτός που μπορεί να συμβαδίσει με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σας, ενώ επειδή είναι τρομερά ανυπόμονο ζώδιο θα καλύψει την δίψα σας για να μάθετε μαζί νέα πράγματα. Με έναν Κριό μπορείτε να ανάψετε φωτιές στο κρεβάτι!

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι τύποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και να περάσετε καλά, ενώ και με τα Λιοντάρια μπορείτε να αναπτύξετε μία φλογερή σχέση.

Μακριά από: Καρκίνους. Είστε τρομερά πολυάσχολοι και γεμάτοι ζωή για να ανταποκριθείτε στις συναισθηματικές ανάγκες και τις ευαισθησίες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=ICjyAe9S54c

Καρκίνος

Είστε ρομαντικά και συναισθηματικά πλάσματα, συχνά ευάλωτα. Στις σχέσεις σας θέλετε κάποιον που να νοιάζεται για το πώς νιώθετε, καθώς πληγώνεστε εύκολα, ακόμα και με μια απρόσεκτη κουβέντα.

Ιδανικό ταίρι: Ο Ταύρος, ο οποίος σας βοηθά να είστε ήρεμοι και να αισθάνεστε ασφαλείς. Μπορεί να κατανοήσει την -συχνά- κυκλοθυμική σας διάθεση και να σας στηρίξει, βοηθώντας σας να δείτε ότι μερικές φορές υπερβάλλετε και τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί, οι οποίοι είναι επίσης αρκετά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, οπότε μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Φυσικά, πολύ καλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με έναν άλλο Καρκίνο.

Μακριά από: Κριούς. Οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Με έναν Καρκίνο θα πρέπει συνεχώς αν αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις –θα το αντέξετε;

Λέων

Είστε άτομα αρκετά εγωκεντρικά και δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύετε περισσότερο από το να σας «λούζουν» με κομπλιμέντα και να γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής, τόσο από τον σύντροφό σας όσο και από τους φίλους σας.

Ιδανικό ταίρι: Ο Δίδυμος, γιατί είναι άτομο εξωστρεφές, όπως και εσείς, και με αυτοπεποίθηση, οπότε νιώθετε άνετα μαζί του. Επίσης, είναι η ιδανική συντροφιά όταν θέλετε να διασκεδάσετε.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Ο Ζυγός θα είναι εξίσου καλό ταίρι αφού μπορεί να ανεχθεί την αυταρχική σας προσωπικότητα, ενώ δεν παρεξηγείται εύκολα και αποφεύγει τους καβγάδες.

Μακριά από: Αιγόκερους, οι οποίοι θα νιώσουν απειλή από την έντονη και λαμπερή προσωπικότητά σας και σταδιακά θα σας φαίνονται ανασφαλείς.

Παρθένος

Είστε αρκετά τελειομανείς και έχετε την τάση να υπερ-αναλύετε τα πάντα, ακόμα και τα αστεία ή τα σχόλια που σας κάνουν οι άλλοι. Είστε, όμως, και αξιόπιστα άτομα και ανήκετε στην κατηγορία των πολύ πιστών συντρόφων.

Ιδανικό ταίρι: Ο Αιγόκερως είναι το ιδανικό σας ταίρι, καθώς και οι δύο ενδιαφέρεστε πολύ για την επαγγελματική σας ζωή, ενώ μπορείτε να του «βγάλετε» μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά, την οποία σπάνια ένας Αιγόκερως εκδηλώνει –ειδικά στο κρεβάτι.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Σκορπιοί, επειδή είναι κτητικοί και θα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, οι Καρκίνοι με τους οποίους ταιριάζετε πολύ στο σεξ και οι Ταύροι, των οποίων η τάση να αποκτούν όλο και περισσότερα υλικά αγαθά θα σας εντυπωσιάσει.

Μακριά από: Υδροχόους, με τους οποίους δύσκολα βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο επαφής και με τους οποίους θα αναπτύξετε μία σχέση ανταγωνιστική που θα σας κουράσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί σύντροφοι, ενώ δείχνουν στο ταίρι τους τρυφερότητα και κατανόηση, χωρίς να είναι υπερβολικά συναισθηματικοί. Με ένα Ζυγό το πρόβλημα λύνεται συνήθως εύκολα μέσω της συζήτησης, καθώς είναι άτομα που σκέφτονται με το κεφάλι, όχι με την καρδιά.

Ιδανικό ταίρι: Ο Δίδυμος, ο οποίος θα σας εντυπωσιάσει με την ευφυΐα του και με το γεγονός ότι είναι εξίσου συζητήσιμος. Μαζί είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε κρυφά ερωτικά μονοπάτια, διατηρώντας την σχέση σας πάντα «φρέσκια» και συναρπαστική.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Τοξότες και οι Λέοντες, οι οποίοι είναι επίσης προσγειωμένα άτομα και ταιριάζουν οι ιδέες σας.

Μακριά από: Αιγόκερους, οι οποίοι θα θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας –ή έτσι θα το εκλαμβάνεται, και μπορεί να σας φτάσουν στα όριά σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι συναισθηματικοί, περίπλοκοι άνθρωποι. Είναι πεισματάρηδες, αλλά και πολύ χαρισματικοί και αν δεν είναι προσεκτικοί μπορούν, έστω και άθελά τους, να πληγώσουν τους άλλους ανθρώπους. Δεν φοβούνται τις προκλήσεις –αντίθετα η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή μαζί τους. Στο σεξ είναι παθιασμένοι, σέξι αλλά και πιστοί στον ερωτικό τους σύντροφο.

Ιδανικό ταίρι: Οι Αιγόκεροι, γιατί είστε και οι δύο φιλόδοξα και σοβαρά άτομα, ενώ έχετε κοινές απόψεις και διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο. Η δε χημεία μεταξύ σας είναι μοναδική.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς, οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι, οι οποίοι δεν φοβούνται την κτητική πλευρά σας, ενώ μπορούν να σας ηρεμούν όταν είστε στρεσαρισμένοι.

Μακριά από: Κριούς –η πολύ χαλαρή φύση τους μπορεί να σας εξοργίσει.

Τοξότης

Πρόκειται για τα ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τα οποία περνούν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρουν το νόημα της ζωής, ενώ παίρνουν τις σχέσεις τους πολύ σοβαρά. Ωστόσο, συχνά μπορεί να θεωρηθεί ότι φλερτάρουν υπερβολικά ή ότι κάνουν επίδειξη –είναι τα σημεία που πρέπει να προσέχουν.

Ιδανικό ταίρι: Κριοί και Τοξότες είναι τα ιδανικά σας ταίρια. Μαζί δημιουργείτε έναν φλογερό συνδυασμό, ειδικά στο σεξ, ενώ είστε αισιόδοξα άτομα, γεμάτα ενέργεια και σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι, με τους οποίους απολαμβάνετε από κοινού τη δίψα σας για ζωή.

Μακριά από: Καρκίνους. Διαφωνείτε σχεδόν στα πάντα και δύσκολα θα καταφέρετε να επιβιώσετε χωρίς έντονους τσακωμούς.

Αιγόκερως

Άτομα προσγειωμένα και οργανωτικά, που δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Στις σχέσεις τους συχνά χρειάζονται χρόνο για να εκδηλωθούν, καθώς φοβούνται μην «πέσουν με τα μούτρα» και πληγωθούν. Θέλουν, όμως, πραγματική δέσμευση και έναν σύντροφο που θα τους προσφέρει ασφάλεια.

Ιδανικό ταίρι: Οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, με τους οποίους μπορείτε να έχετε έντονη σχέση με πάθος, ενώ εύκολα συμβαδίζετε στα συναισθήματα και την διάθεσή σας. Στο σεξ μπορεί να ξεκινήσετε αργά, διστακτικά, αλλά στο τέλος θα υπάρξουν... πυροτεχνήματα.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις ισορροπημένες και ρομαντικές.

Μακριά από: Κριούς. Έχετε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και δε μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια μαζί τους.

Υδροχόος

Δεν είστε ιδιαίτερα ρομαντικά ή συναισθηματικά άτομα και προτιμάτε τον ενθουσιασμό που θα σας χαρίσει ένας απρόβλεπτος και «άγριος» σύντροφος. Έχετε ιδιαίτερα ελκυστική προσωπικότητα προς το αντίθετο φύλο και δεν αντέχετε τους ανθρώπους με «συναισθηματικά φορτία».

Ιδανικό ταίρι: Ο Ζυγός, τον οποίον θα συμπαθήσετε από την πρώτη στιγμή που θα συναντήσετε και ο οποίος είναι ρομαντικός τόσο όσο χρειάζεστε για να θέλετε να είστε μαζί τους. Είστε και οι δύο πολύ δημιουργικοί και βοηθάτε ο ένας τον άλλον με τους στόχους σας.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Δίδυμοι, Τοξότες. Όλοι περιπετειώδεις και διασκεδαστικοί, σας κάνουν να περνάτε καλά.

Μακριά από: Παρθένους και Κριούς. Οι πρώτοι σας φαίνονται ανισσόροποι και δύσκολοι στην επικοινωνία, ενώ οι δεύτεροι είναι υπερβολικά συναισθηματικοί για τα γούστα σας.

Ιχθείς

Τρομερά ρομαντικά άτομα, γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα για τους συντρόφους τους –συχνά σε υπερβολικό βαθμό.

Ιδανικό ταίρι: Ένας άλλος Ιχθείς. Κανείς δε μπορεί να ανταποκριθεί περισσότερο στις συναισθηματικές σας ανάγκες και να σας αγαπήσει εξίσου έντονα. Το δε σεξ μεταξύ σας προβλέπεται μαγευτικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Ένας Τοξότης μπορεί να είναι καλός σύντροφος, γιατί μπορεί να περπατήσει μαζί σας στα σύννεφα, ενώ ταυτόχρονα σας φαίνεται γοητευτική προσωπικότητα. Μπορεί να ταιριάξετε καλά και με τον πιο ισορροπημένο Αιγόκερω, ο οποίος θα σας παρέχει τη σταθερότητα που χρειάζεστε.

Μακριά από: Λέοντες, οι οποίοι σας φαίνονται εγωιστές και δεν κατανοούν πάντα τον τρόπο που νιώθετε ή σκέφτεστε. Εξίσου δύσκολη είναι η σχέση με έναν Ζυγό, καθώς παραέχει πρακτικό και ευφυές μυαλό για να συνδεθεί με τον δικό σας ονειρισμό!