Μια ερωτική σχέση...

Μια ερωτική σχέση...

Υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις, αλλά αυτή που κρατάει περισσότερο και είναι όμως και η πιο σπάνια, είναι όταν υπάρχει αγάπη.

Έχω την εντύπωση ότι η σχέση που έχουμε με τους περισσότερους από εσάς, είναι σχέση που θα παρομοίαζα με την σχέση που έχει ένα ζευγάρι με κυρίαρχη δύναμη το σεξ, δηλαδή δεν υπάρχει και τόση αγάπη..

Αυτοί που είναι τρελοί με την μουσική όπως εμείς, είναι πια ελάχιστοι. Μας παρακολουθούν πολλοί, αλλά δεν δείχνουν να αγαπούν ιδιαίτερα την μουσική.

Αυτό είναι φανερό από την απήχηση που έχουν τα μουσικά μας θέματα σε σχέση με τα υπόλοιπα, δεν είναι θέμα αν βοηθάτε οικονομικά την σελίδα μας, πόσοι από εσάς κοινοποιούν τις αναρτήσεις μας, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με την μουσική, πόσοι θα ανταποκριθούν αν τους ζητήσουμε να μας στείλουν απλά ένα μήνυμα που θα λέει απλά 'αγαπώ την μουσική', 50-100, νομίζω λιγότεροι.

Τα πάντα έχουν αλλάξει, η κρίση έχει αλλάξει τον τρόπο που αγαπάμε, νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας, χαιρόμαστε την ζωή, δεν πειράζει όμως, οι αυταπάτες προσφέρουν έστω πρόσκαιρη ικανοποίηση.

Κώστας Ζουγρής