Τι καλύτερο για ξεκίνημά της από ήχους σκέτο Μαύρο Βελούδο...

Τι καλύτερο για ξεκίνημά της από ήχους σκέτο Μαύρο Βελούδο...

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Quincy Jones and Mark Ronson - Keep Reachin' (feat. Chaka Khan) (LP: A Life Beyond Measure (Music From The Netflix Original Documentary))

Το νέο τραγούδι του δάκσαλου Q από το σάουντρακ της μουσικής του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Yazmin Lacey - Body Needs Healing (EP: When the Sun Dips 90 Degrees)

Η 29χρονη βρετανίδα με ρίζες από την καραϊβική, συνδυάζει τη σόουλ με τζαζ επιρροές όπως δίδαξε η Erykah Badu. Από το δεύτερο EP της μετά το περσινό Black Moon.

MorMor- Heaven's Only Wishful (EP: Heaven's Only Wishful)

Ο 26χρονος Seth Nyquist όπως είναι το πραγματικό του όνομα έρχεται από το Τορόντο του Καναδά. Ένα υβρίδιο σόουλ με ροκ περάσματα, που ήταν και τα ακούσματα της παιδικής του ηλικίας.

Olly Murs - Moves ft. Snoop Dogg (από το αναμενόμενο έκτο LP του, You Know I Know)

Το 2009 συμμετείχε στην έκτη σεζόν του αγγλικού X-Factor, ξεκινώντας αν μη τι άλλο μια πετυχημένη καριέρα στη μουσική που μετράει εκατομμύρια πωλήσεις και τέσσερα Νο1 άλμπουμ στην πατρίδα του. Περιμένοντας τη συνεργασία του με τον Nile Rodgers ακούμε το πρώτο σινγκλ, σύνθεση του Ed Sheeran.

Leikeli47 – Mulita (LP: OST - Insecure Season 3)

Όπως και στο σάουντρακ της δεύτερης περιόδου της σειράς του HBO, που συμμετείχε με το Attitude από το πρώτο της άλμπουμ Wash & Set, τη βρίσκουμε εδώ με το νέο της τραγούδι. Πιστεύω ότι η κουκούλα σήμα κατατεθέν της Νεοϋορκέζας δε θα είναι για πολύ το μόνο που θα τη θυμόμαστε. Ωραία παραγωγή παρεμπιπτόντως.

Garden City Movement - Foreign Affair (LP: Apollonia)

Μετά από τέσσερα EP, το τρίο από το Ισραήλ, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ την περασμένη άνοιξη.

En Vogue - Reach 4 Me (LP: Electric Cafe)

Εικοσιοκτώ χρόνια μετά από το λατρεμένο Born To Sing, οι αναβιωτές του Doo-Wop ήχου στις αρχές του ’90 ήρθαν τη τρέχουσα χρονιά με τον έβδομο δίσκο τους. Οι συστάσεις δεν είναι απαραίτητες καθώς ακούμε το δεύτερο σινγκλ τους που κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο. Ένα πράγμα σκέφτομαι, σταθερή αξία…

Tamia - Leave It Smokin' (LP: Passion Like Fire)

Έβδομος είναι και ο δίσκος για την καναδέζα που φέτος έκλεισε είκοσι χρόνια καριέρας. Επειδή όλα συνδέονται όμορφα στον κόσμο της μουσικής, είχε συνεργαστεί και με τον Q που τον ακούσαμε στην εισαγωγή, στο Q's Jook Joint του 1995 που ήταν και η πρώτη δισκογραφική δουλειά της που την έκανε γνωστή και της είχε χαρίσει και μια υποψηφιότητα για γκράμμι

Lil Duval - Smile (Living My Best Life) ft. Snoop Dogg, Ball Greezy

Η δεύτερη συμμετοχή του Snoop σε ένα ακόμη old school αισθητικής τραγούδι ενώ συμμετέχει και ο εκ του Μαϊάμι ράπερ, Ball Greezy. Αυτή τη φορά στο τραγούδι του μικροσκοπικού stand-up αφροαμερικάνου κωμικού Roland Powell που είναι αν και όχι η πρώτη του δισκογραφική προσπάθεια, η πρώτη του επιτυχία στο Hot 100. Ωραίο θέμα για άρθρο τώρα που το σκέφτομαι...

Anderson .Paak - TINTS ft. Kendrick Lamar (από το αναμενόμενο νεό του άλμπουμ Oxnard)

Η επιστροφή του προστατευόμενου του Dr. Dre, μετά το υποψήφιο για γκράμμι Malibu του 2016.

Neil Frances - Show Me The Right (EP: Took A While)

Τα φαλτσέτα του ντουέτου από το Λος Άντζελες είναι απλά εκπληκτικά. Το αδελφάκι της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, βλέπε Jungle, για φέτος.

και όλα μαζί

*προφανώς με απόλυτο σεβασμό στον G-poly