Single’s Paradise: Για όσους επιμένουν να γεμίζουν τη μέρα τους με μουσική...

Single’s Paradise: Για όσους επιμένουν να γεμίζουν τη μέρα τους με μουσική...

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Chaka Khan - Like Sugar

Επιστροφή μετά από δέκα χρόνια σιωπής. Ο ορισμός του σωστού timing, καλοκαίρι και φανκ σε ένα ηλέκτρο σύμπαν εξασφαλίζουν τόνους ιδρώτα.

All Saints – Glorious

Η επιστροφή των Shaznay Lewis, Melanie Blatt, Nicole Appleton και Natalie Appleton από τον δίσκο που έρχεται στα τέλη του μήνα με τίτλο Testament.

Jon Cleary - 21st Century Gypsy Singing Lover Man

Μια επανεκτέλεση του τραγουδιού που έγραψε στην πίσω θέση ενός ταξί πριν 20 περίπου χρόνια και πρωτοπαρουσιάστηκε στον βραβευμένο με γκράμμι δίσκο του Taj Mahal, Senor Blues το 1997. Εντός του μήνα έρχεται η νέα ολοκληρωμένη πρόταση του δημιουργού από την Νέα Ορλεάνη με τίτλο Dyna-Mite.

Gabrielle - Show Me

Το πρώτο σινγκλ από το δίσκο που αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο, με τίτλο Under My Skin. Στην παραγωγή ο ελληνοκυπριακής καταγωγής παραγωγός Steve Chrisanthou.

Mahalia - I Wish I Missed My Ex

Αν σας άρεσε το Sober του 2017 ή την σόουλ που υπηρέτησε στα τρία σίνγκλ που κυκλοφόρησε εντός του 2018, η συμμετοχή της στο Water πιστεύω ξεχώριζε, τότε θα λατρέψετε και το νέο πόνημα της βρετανίδας.

Tom Walker - My Way

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε είχε κυκλοφορήσει το όμορφο Heartland, https://www.apotis4stis5.com/news-f/27120-2017-7 ανώτερο κατ’εμέ του Leave a Light On, της μεγαλύτερης έως τώρα επιτυχίας του. Η δυναμική φωνή του 26χρονου Σκωτσέζου προσελκύει και πάλι, στο δείγμα του από το επερχόμενο ντεμπούτο του τον Οκτώβριο.

Shelby Lynne - Off My Mind

Η επιστροφή της βετεράνου ερμηνεύτριας, αφού μετρά 29 χρόνια καριέρας. Κάντρι και Αμερικάνα μπλέκονται ξανά με την όμορφη χροιά της φωνής σκληρή και απαλή συγχρόνως.

Lewis Capaldi – Tough

Το 5ο σινγκλ του νεαρού από τη Σκωτία. Η πληθωρική ερμηνεία του δύσκολα αφήνει περιθώρια αδιαφορίας σε ένα ποπ τραγούδι που σέβεται τον εαυτό του.

Labrinth - Same Team ft. Stefflon Don

Ο πολυτάλαντος Βρετανός Timothy Lee McKenzie που γνωρίσαμε το 2012 με το πετυχημένο Electronic Earth επιστρέφει. Από τον παραγωγό, συνθέτη και ερμηνευτή περιμένουμε ακόμη το δεύτερό του άλμπουμ, όπως είχαμε και πριν από εννιά μήνες όταν προτείναμε το καταπληκτικό mishbehaving, https://www.apotis4stis5.com/lists-f/27053-10-190. Εδώ συνεργάζεται με την επίσης τζαμαϊκανής καταγωγής βρετανίδα ράπερ/τραγουδίστρια.

Kyle Dion – Brown

Ο 23χρονος αμερικανός είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει περάσει πολύ καιρό σπουδάζοντας το δάσκαλο Marvin Gaye. Ωσάν άλλος Maxwell χτίζει στα υπνωτιστικά φάνκι, σόουλ μονοπάτια με τη φαλτσέτο φωνή του ένα τραγούδι που για τους πιστούς φίλους της μαύρης μουσικής αποτελεί όαση εν έτη 2018. Κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες…

Ten Tonnes - Lay It On Me

Περίπου την ίδια περίοδο με τον προηγούμενο κύριο στην άλλη πλευρά του ατλαντικού ένας άλλος μικρός μας έδινε το δικό του ποπ ροκ διαμάντι. Μου αρέσει και ο αδελφός του Ethan Barnett όπως είναι το πραγματικό όνομα του, ο George Ezra, οικογενειακή υπόθεση που λέμε η ενασχόληση με τη μουσική λοιπόν. Μου ξέφυγε όταν ήταν ζεστό αλλά η πρόταση του δεν ακολουθεί μόδες οπότε…

Sea Girls – Adored

Το όνομά τους έρχεται από μια παρερμηνεία των στοίχων του Nick Cave από το τραγούδι του Water’s Edge του Push The Sky Away. Η κιθαριστική ποπ πρόταση του κουαρτέτου συνεχίζεται και στο 7ο σινγκλ τους. Πάθος στην ερμηνεία του τραγουδιστή τους Henry Camamile και δεμένος ήχος τα κυρίαρχα στοιχεία στο ξεκίνημα τους. Όσο το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

και όλα μαζί…