Πολλές φορές οι αριθμοί και τα τραγούδια δεν μπορούν να περιγράψουν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Δείτε μία σκέψη που μας πληγώνει. 1 ευρώ, μία φορά τον χρόνο από όσους μοναδικούς επισκέπτες μας ακολουθούν θα ήταν αρκετό να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας της σελίδας μας.

 

Όπου υπάρχει υποψία ότι υπάρχει δημοσιευμένη η έκκληση για βοήθεια στην προσπάθεια μας,οι περισσότεροι αποφεύγουν να ανοίξουν την συγκεκριμένη σελίδα, ακόμα και αν γράφει 'ακούστε το νέο άλμπουμ του Nick Cave και βοηθήστε την σελίδα μας'. Πραγματικά δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα όσους ζητούν βοήθεια, Ίσως πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να γράφουμε ' βοηθήστε μας με την αδιαφορία σας να κλείσουμε τη σελίδα μας'.

 

   

 

 

 

Όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά μέσα στον Οκτώβριο, θα λαμβάνουν συχνά λίστες με 10 τραγούδια που προτείνουμε να ακούσετε, καινούργια ή παλαιότερα και θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με δώρο πενταπλή κασετίνα με 91 υπέροχα Ελληνικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία. 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)