Μεγαλώνουμε μαζί πάντα με παρέα την μουσική

Μεγαλώνουμε μαζί πάντα με παρέα την μουσική

Σχεδόν μισό αιώνα διαρκεί η παρέα μας και συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην μουσική έχοντας με πολλούς από εσάς την σχέση που έχουν οι γονείς με τα παιδιά τους ή τα αδέλφια τους.

 

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν αλλάξει τόσα πολά στην μουσική ώστε σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να αποδεχτούμε τις αλλαγές που δεν είναι βέβαια πάντα προς το καλύτερο.

 

Οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι πάντα οι ίδιες, η ενημέρωση έχει πάρει άλλο δρόμο, πολλοί έχουν την δυνατότητα να προσαρμοσθούν στις οικονομικές και τεχνικές αλλαγές του καιρού μας, άλλοι όχι.

 

Είναι κατανοητό το ότι οι παρενέσεις μας για ενίσχυση της σελίδας μας, αν και απαραίτητη για την επιβίωση μας, δεν βρίσκει πολλούς σύμφωνους.

 

Όμως ακόμα και αν το αποδεχτώ απόλυτα αυτό και συμφωνήσω με αυτούς που μερικές φορές μου λένε ότι τους ντροπιάζω ή τους εκθέτω, δεν μπορώ να καταλάβω την 'αγάπη' αυτών που επισκέπτονται καθημερινά την σελίδα μας, ειδικά στα Facebook και αρκούνται συνήθως σε ένα like ή κάποιο σχόλιο χωρίς να πατάνε το link και να δούνε τα μουσικά κυρίως θέματα μας.

 

Από την άλλη, συχνά σχολιάζουν τις μουσικές μας αναρτήσεις χωρίς καν να τις έχουν δει. Είναι σημαντικό το να πατάτε τα link γιατί αυξάνοντας τους επισκέπτες, αυξάνουμε και τις πιθανότητες να προσελκύσουμε διαφήμιση και να πάψουμε να σας ενοχλούμε.

 

Το ίδιο σημαντικό είναι το να κάνετε κοινοποίηση τις αναρτήσεις μας που σας αρέσουν, σε άλλες σελίδες στις οποίες συμμετέχετε.

 

Δεν είμαστε ίσως το καλύτερο μέσο ενημέρωσης σε πολλά πράγματα, όμως δύσκολα θα βρείτε κάποιο άλλο που να έχει το εύρος αναρτήσεων που έχουμε εμείς, χωρίς να καταφεύγει στα θέματα που κυρίως έχουν περιεχόμενο τις σεξουαλικές δραστηριότητες γνωστών αστέρων.

 

Επικρίνουν μερικοί το Χιπ χοπ και τους στίχους του, ενώ δεν ασχολούνται καθόλου με τους διαλόγους στην ιδιωτική τηλεόραση σε ώρες  που δεν κοιμούνται και όλα τα παιδιά, 

 

Ο πολιτισμός μας είναι πια ανύπαρκτος σε όλα τα επίπεδα, νομίζουμε ότι κάνουμε κινηματογράφο, τον βραβεύουμε, αλλά δεν τον παρακολουθεί κανείς.

 

Στην μουσική, το μοντέρνο λαϊκό και η τραπ έχουν τον πρώτο λόγο, όμως κυρίως για να ξεδίνουν οι νέοι με τραγούδια που έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.

 

Θα σώσουμε εμείς την Ελλάδα; σίγουρα όχι, όμως προσπαθούμε και δεν το βάζουμε κάτω, όσοι θέλουν και πιστεύουν ας μας στηρίξουν, με τους υπόλοιπους πάλι φίλοι θα είμαστε, αφού αυτοί δεν μπορούν να κάνουν χωρίς εμάς και εμείς χωρίς αυτούς.

 

Καλό μήνα

 

Κώστας Ζουγρής