Robbie Williams: "Έχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και είναι στο μυαλό μου"

Robbie Williams: "Έχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και είναι στο μυαλό μου"

Ο Robbie Williams μίλησε για τους αγώνες του με ζητήματα ψυχικής υγείας, περιγράφοντας τον εαυτό του ως πολεμιστή σε κόντρα με μια ασθένεια στο κεφάλι του που θέλει να τον "σκοτώσει".

Το πρώην αστέρι Take That μίλησε για την ιστορία του και τη συνεχιζόμενη μάχη με την κατάθλιψη.

"Ευτυχώς και δυστυχώς, με τη σειρά μου, έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα", δήλωσε ο Robbie. "Έχω μια ασθένεια που θέλει να με σκοτώσει και είναι στο μυαλό μου, οπότε πρέπει να προφυλαχτώ από αυτό."

"Μερικές φορές με συγκλονίζει και μερικές φορές είναι ένα εργαλείο που με βοηθάει να φτάσω στη σκηνή. Μερικές φορές ζω στην ευτυχία και είναι υπέροχο. "

«Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι άνθρωπος - έχοντας μια ανθρώπινη εμπειρία, προσπαθώντας να ασχοληθώ με τις δοκιμές και τις δοκιμασίες του τι συμβαίνει ανάμεσα στα αυτιά μου».

"Τα πράγματα που έχω περάσει, έχω πλησιάσει ... Είναι σαν," Με τη χάρη του Θεού πάω εγώ ". Ήταν τόσο κοντά τόσο πολλές φορές. "

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ουίλιαμς μίλησε για την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία, λέγοντας: «Στην αρχή δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει με τον εαυτό σου. απλά το νιώθεις στο κεφάλι σου και δεν καταλαβαίνεις τι είναι ».

Ακούμε την λέξη κατάθλιψη », αλλά δεν πιστεύεις ότι συμβαίνει σε εσένα. Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθανόμουνα.