Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τις μουσικές εμπειρίες από το παρελθόν

Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τις μουσικές εμπειρίες από το παρελθόν

Από τον Κώστα Ζουγρή

Δοκιμάστε να γράψετε μερικές από τις αναρτήσεις μας, όχι κάνοντας αντίγραφο, αλλά γράφοντας μία μία λέξη ή κάνοντας από το μηδέν μία νέα λίστα.

Για να φτάσουν σε εσάς όλα αυτά που υπάρχουν στις σελίδες μας χρειάσθηκαν μερικά χρόνια και θα είναι για πάντα στην διάθεση σας.

Τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία καλύπτουν χρονικά περισσότερο από μισό αιώνα μουσικής και είναι στην διάθεση όσων κάνουν οποιαδήποτε δωρεά.

Μίλαγα με ένα φίλο χθες και με ρώτησε για τι ποσά μιλάω και μόλις άκουσε τα νούμερα εξεπλάγην και με κατηγόρησε γιατί κάνω τόση φασαρία για τόσο μικρά ποσά λέγοντας μου 'ως πότε θα συνεχίσω να ζητιανεύω'.

Αυτά τα βιβλία για να γραφτούν χρειάστηκαν μερικά χρόνια και γράφτηκαν με ένα και μοναδικό σκοπό, να αποτελέσουν κληρονομιά στους επόμενους.

Είναι περίπου συνολικά 800 σελίδες που περιέχουν την 'ψυχή ' μας, αν σας ενδιαφέρουν είναι στην διάθεση σας, αλλά καταλαβαίνουμε ότι οι προτεραιότητες σήμερα είναι μάλλον διαφορετικές.

Όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα, θα πάρουν μέρος και σε κλήρωση για 3 cd, Pink Floyd, Kendrick Lamar και Smiths.