Sign Your Name - Terence Trent D'Arby

Sign Your Name - Terence Trent D'Arby

Γεννήθηκε 15 Μαρτίου του 1962, το άλμπουμ Introducing the Hardline According to Terence Trent D'Arby ήταν Νο 1 στην Αγγλία την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, το 1989

Το " Sign Your Name " είναι ένα τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Terence Trent D'Arby (τώρα γνωστός ως Sananda Maitreya), που κυκλοφόρησε ως το τέταρτο σινγκλ από το ντεμπούτο του άλμπουμ, Introducing the Hardline With To Terence Trent D'Arby ( 1987). Το τραγούδι σημείωσε διεθνή επιτυχία, φτάνοντας στο νούμερο δύο στο UK Singles Chart στις αρχές του 1988 και στο νούμερο τέσσερα στο αμερικανικό Billboard Hot 100 . Έγινε remix από τον Lee "Scratch" Perry για ορισμένες ευρωπαϊκές κυκλοφορίες. Το μουσικό βίντεο σκηνοθέτησε ο Vaughan Arnell και έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 1988.  Το μουσικό βίντεο περιλαμβάνει το μοντέλο Kelly Brennan.

Ο Max Bell από το Number One σημείωσε ότι το τραγούδι βρίσκει τον D'Arby «με την ήσυχη, ευαίσθητη, αγαπησιάρικη μεταμφίεσή του, σε αντίθεση με το πανούργο, άτακτο, τρελό του ma'am alter ego». Ένιωσε επίσης ότι το "Sign Your Name" "μαρτυρεί τουλάχιστον τη γνώση της ψυχής " και κατέληξε, "From a Heaven 17 που επηρέασε το ξεκίνημα ενός δίκαιου σινγκλ αρχίζει να γεννιέται, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κορόιδο γροθιά παρά ένα νοκ-άουτ." 

Ο Roger Morton από την Record Mirror σχολίασε, ""Bop shoo wop wop/Bop shoo wap wap". Ο Terence μπήκε στο Showaddywaddy ; Δυστυχώς όχι. Αυτό είναι το τέταρτο σινγκλ από τους Hardlineάλμπουμ, ένα crooner όχι ένα rasper, με κάποια ωραία τρεμούλιασμα από τις αμυγδαλές του Tel και έναν ρυθμό στενά συνδεδεμένο με αυτόν του Scritti Politti ' The Sweetest Girl '."  Ένας άλλος συντάκτης, ο James Hamilton , έγραψε στη στήλη χορού του, " Ανακατεύοντας κυκλοθυμικά λυπημένος 109/54+Θρήνος 1 ⁄ 2 -0 bpm, όχι πραγματικά για πατώματα». 

 

Δείτε ακόμη: