Valentine's Day όμως μην ξεχνάτε...

Όπως τραγουδούσε πριν 40 χρόνια στο Λονδίνο ο Neil Young με τους φίλους του στην πρώτη προσωπική του επιτυχία Only Love Can Break Your Heart

Το " Only Love Can Break Your Heart " είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον Καναδό-Αμερικανό τραγουδιστή-τραγουδοποιό, μουσικό και ακτιβιστή Neil Young και έχει καλυφθεί από πολλά συγκροτήματα. 

Το τραγούδι είναι το τρίτο κομμάτι στο άλμπουμ του Neil Young After the Gold Rush . Υποτίθεται ότι γράφτηκε για τον Graham Nash μετά τον χωρισμό του Nash από την Joni Mitchell , αν και ο Young στις συνεντεύξεις του ήταν κάπως διστακτικός στο να το παραδεχτεί ή να το θυμηθεί αυτό. 

Κυκλοφόρησε ως σινγκλ τον Οκτώβριο του 1970, έγινε η πρώτη επιτυχία του Young στα 40 ως σόλο καλλιτέχνης, φτάνοντας στο νούμερο 33 στις ΗΠΑ Το σινγκλ κυκλοφόρησε με μια έκδοση Crazy Horse του "Birds" (αντί για το σόλο πιάνο έκδοση του άλμπουμ) στην πλευρά B, προφανώς κατά λάθος. Επαινείται ως ένα "φαινομενικά απλό τραγούδι που δείχνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια κατά την ανάπτυξη οργάνων."