Every Time You Go Away - Paul Young

Every Time You Go Away - Paul Young

Ο Paul Antony Young γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1956.

Πρώην frontman των συγκροτημάτων Kat Kool & the Kool Cats, Streetband και Q-Tips, έγινε είδωλο εφήβων με τη σόλο επιτυχία του τη δεκαετία του 1980.

Τα επιτυχημένα σινγκλ του περιλαμβάνουν τα " Love of the Common People ", " Wherever I Lay My Hat ", " Come Back and Stay ", " Every Time You Go Away " και " Everything Must Change ", όλα φτάνοντας στο top 10 των σινγκλ του Ηνωμένου Βασιλείου Διάγραμμα. 

Κυκλοφόρησε το 1983, το ντεμπούτο του άλμπουμ, No Parlez, το πρώτο από τα τρία νούμερο ένα άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, τον έκανε γνωστό. Η ομαλή αλλά με ψυχή φωνή του ανήκε σε ένα είδος γνωστό ως «γαλαζομάτινη ψυχή».

Στα Brit Awards 1985, έλαβε το βραβείο Καλύτερου Βρετανού Άντρα. Σε σχέση με τη Δεύτερη Βρετανική Εισβολή στις ΗΠΑ, Το "Every Time You Go Away" έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100 το 1985. Κέρδισε επίσης το καλύτερο βρετανικό βίντεο στα Brit Awards 1986. 

Τον Ιούλιο του 1985, ο εμφανίστηκε στο Live Aid που πραγματοποιήθηκε στο Wembley Stadium του Λονδίνου, ερμηνεύοντας την επιτυχία Band Aid " Do They Know It's Christmas? " (έχοντας τραγουδήσει τους πρώτους στίχους στην αρχική κυκλοφορία του single) και τις δικές του επιτυχίες "Come Back and Stay " και "Every Time You Go Away", με την Alison Moyet να τον συνοδεύει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το " That's The Way Love Is ".

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, έχει εμφανιστεί με το συγκρότημα Los Pacaminos. 

 

 

Με τη νέα του μπάντα τους Los Pacaminos.