Kendrick Lamar "Euphoria"

Ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε την Τρίτη (30/4) το «Euphoria», ένα εξαγριωμένο  κομμάτι που απευθύνεται στον Drake. Το τραγούδι είναι μια απάντηση στα "Push Ups (Drop & Give Me 50)" και "Taylor Made Freestyle" του Drake, τα οποία κυκλοφόρησαν και τα δύο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Lamar έκανε κρυστάλλινα τα συναισθήματά του για το αφεντικό της OVO Sound με λέξεις όπως "Πάντα ήταν για την αγάπη και το μίσος, τώρα επιτρέψτε μου να πω ότι είμαι ο μεγαλύτερος μισητής/ μισώ τον τρόπο που περπατάς, τον τρόπο που μιλάς , μισώ τον τρόπο που ντύνεσαι/ Μισώ τον τρόπο που κρυφά ντύνεσαι, αν προλάβω να πετάξω, θα είναι άμεσο."

Η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία του Lamar μετά το Mr. Morale & the Big Steppers, το τραγούδι κυκλοφόρησε εν μέσω της αυξανόμενης συζήτησης μεταξύ των «μεγάλων τριών»—J. Cole, Lamar and Drake—που αναπτύχθηκε μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας των Future & Metro Boomin, το "Like That" f/Lamar. Ως μέρος του στίχου του, ο Kendrick επιτίθεται στον Cole και τον Drake, κάτι που προφανώς έχει πυροδοτήσει ένα από τις μεγαλύτερες ραπ αντιπαραθέσεις στην πρόσφατη μνήμη.

Τι απήχηση θα έχει το «Euphoria»; Λαμβάνοντας υπόψη ότι στο YouTube συγκέντρωσε περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 12 ώρες, πιστεύουμε ότι θα γίνει επιτυχία.

Video Url