Rolling Stones : Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον πρώην μπασίστα, Bill Wyman

BILL WYMAN
Photo by Wikimedia Commons

Ο Wyman δήλωσε μεταξύ άλλων και για τα πρώτα χρόνια των Rolling Stones

"Το περίεργο είναι ότι από τότε που έφυγα, μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να ονειρεύομαι ότι είμαι σε περιοδεία, σαν να είμαστε σε ένα καμαρίνι ή σε ένα ξενοδοχείο. Ακόμα έχω αυτά τα όνειρα και για άλλους φίλους όπως ο David Bowie. Είναι πολύ ωραία όνειρα αλλά με μπερδεύουν", δήλωσε μεταξύ άλλων στην αγγλική εφημερίδα Mirror, ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman. Στη συνέχεια δε, μίλησε για την επεισοδιακή αποχώρηση του, λίγο καιρό πριν το εξαιρετικό Voodoo Lounge που έδωσε μια τεράστια ώθηση στους Stones τότε.

"Έφυγα το 1991, αλλά δεν με πίστευαν! Αρνήθηκαν να δεχτούν ότι είχα φύγει. Δεν ήταν παρά μέχρι το 1993, όταν άρχισαν να μαζεύονται για να κάνουν περιοδεία την επόμενη χρονιά, όταν μου είπαν, "Τώρα εσύ έφυγες, έτσι δεν είναι;" Και είπα, "Έφυγα πριν από δύο χρόνια...". Τελικά το αποδέχτηκαν και λένε ότι έφυγα το 1993...".

O Bill Wyman αναφέρθηκε και στις πρώτες δύσκολες ημέρες του συγκροτήματος, κατά τη δεκαετία του 1960 :

 «Δεν βγάζαμε χρήματα για κάνα χρόνο, μπορεί και περισσότερο. Παίζαμε συναυλίες για 2 λίρες, ήμασταν μπλουζ συγκρότημα και τα μπλουζ δεν ήταν δημοφιλή. Τα κερδοφόρα χρόνια ήρθαν πολύ, πολύ αργότερα. Πήγαμε για πρώτη φορά στην Αμερική τον Ιούνιο του 1964 και δεν μας ήξερε κανείς...".