Foreigner : Για ποιο λόγο συνεχίζεται το "beef" μεταξύ Lou Gramm και Mick Jones;

Θυμόσαστε τι κάνατε το 1981, τραγούδια που ίσως βοηθήσουν

Ο πρώην τραγουδιστής των Foreigner παραδέχεται ότι εξακολουθεί να κρατάει κακία

Και ο βασικότερος λόγος παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος. Τα credits και τα royalties του "I want to know what love is" παραμένει πολλά χρόνια μετά η κυριότερη αιτία διαμάχης μεταξύ των δύο. Το τραγούδι εμφανίστηκε στο "Agent Provocateur" album των Foreigner, το 1984, μια εξαιρετική μπαλάντα που έχει μπει πολλές φορές στη λίστα με τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό "Rolling Stone".

Μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι VRP Rocks, ο Lou Gramm είπε χαρακτηριστικά :

Είναι πολύ δύσκολο, γιατί δουλέψαμε μαζί, γράφοντας τα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια. Και νομίζω ότι ήμασταν το επίκεντρο της μπάντας, οπότε τα live shows ήταν πολύ σημαντικά. Και νόμιζα ότι είχαμε μια πολύ καλή φιλία τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια. Αλλά μετά το θέμα που προέκυψε με το "I Want to Know What Love Is", τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στην περιοδεία με το ζόρι μιλούσαμε. Ήξερα ότι αυτό που μου έκανε ήταν λάθος και ήταν ανέντιμος. Και αυτός έκανε μια περιουσία και δεν έκανα τίποτα."

Οι Foreigner είναι φέτος υποψήφιοι για ένταξη στο Rock and Roll Hall of Fame. Θυμηθείτε εδώ το τραγούδι που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς :