Ουρές στην Αμερική για το A Star Is Born

Ουρές στην Αμερική για το A Star Is Born

Όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι Έλληνες κριτικοί κινηματογράφου έπεσαν θύματα της μπερδεμένης γνώμης που έχουν αρκετοί για την εικόνα της Lady Gaga την οποία θεωρούν σαν ένα πρόσκαιρο φαινόμενο που ήδη έχει αρχίσει να εξαφανίζεται.

Δεν υπάρχει πιο λανθασμένη εκτίμηση από αυτήν αφού κατά την γνώμη μου η Lady Gaga παραμένει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της μουσικής βιομηχανίας και όπου και αν εμφανίζεται, εκτός από τις καλές κριτικές, συγκεντρώνει και πολύ κόσμο.

Ουρές παρουσιάσθηκαν στις πρώτες μέρες προβολής στην Αμερική και η ταινία είναι δεύτερη σε εισπράξεις μετά το Blockbuster, Venom ενώ και το άλμπουμ με τα τραγούδια της ταινίας δείχνει να παλεύει για τις πρώτες θέσεις, ίσως και την κορυφή.

rev 1 asib 03547rv3 high res jpeg h 2018

Οι υπεύθυνοι της ταινίας σε μία συνηθισμένη κίνηση είχαν προσκαλέσει σε προβολή 500 από τα μέλη της ακαδημίας που ψηφίζουν για τα όσκαρ και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι υποψηφιότητες μπορεί και να αγγίξουν διψήφιο νούμερο.

Κατά την γνώμη μου θα είναι περίεργο το να μην έχει 1-2 τραγούδια σαν υποψήφια, ενώ και η ίδια η Lady Gaga είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφια για την ερμηνεία της.

Θυμόσαστε ότι από την αρχή σας είχαμε επισημάνει τις προοπτικές της ταινίας και όλα δείχνουν ότι είχαμε δίκιο.

Στην χώρα μας βέβαια δεν θα είναι εύκολο να έχει την ίδια απήχηση, αλλά κανείς δεν ξέρει.

Όσοι έχουν δει και το προηγούμενο remake με την Streisand ισχυρίζονται ότι το τωρινό υπερτερεί σε αρκετά σημεία.

Κώστας Ζουγρής