«Με βίασε και με ανάγκασε να κάνω έκτρωση»: Αποκαλύψεις από τη χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ

«Με βίασε και με ανάγκασε να κάνω έκτρωση»: Αποκαλύψεις από τη χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ

Η χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ, Μαρία Βικτόρια Ενάο στο νέο της βιβλίο, αποκαλύπτει ότι ο «βαρόνος» των ναρκωτικών την βίασε, την άφησε έγκυο και την ανάγκασε σε ηλικία μόλις 14 ετών να κάνει έκτρωση με παράνομη μέθοδο.

Ο τίτλος του νέου βιβλίου της Μαρία Βικτόρια Ενάο είναι ενδεικτικός για τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του «βασιλιά της κοκαΐνης». Το βιβλίο «Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, αποκαλύπτεται πως εκείνος την βίασε όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η αποκάλυψη γίνεται στον επίλογο του βιβλίου της Ενάο ενώ περιγράφεται η πρώτη ερωτική επαφή που είχε μαζί του. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Δεν είχα τα κατάλληλα... εργαλεία για να καταλάβω τί σήμαινε μία τόσο έντονη και άμεση επαφή» αναφέρει, συμπληρώνοντας πως τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να νιώθει περίεργα.

Η Ενάο υποστηρίζει πως όταν τον ενημέρωσε σχετικά, εκείνος της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε μια απόμερη γειτονιά του Μεδεγίν στην Κολομβία, όπου έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

«Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ίσα ίσα με χαιρέτησε, μου είπε να ξαπλώσω σε ένα φορείο και άρχισε να μου βάζει κάτι πλαστικούς σωλήνες στην μήτρα μου. Σαν αυτούς που βάζουν στις φλέβες, λέγοντάς μου πως ήταν για προληπτικούς λόγους. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο μου απάντησε για να μην μείνω έγκυος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσω προσεκτικά τις οδηγίες», αναφέρει στον επίλογο του βιβλίου της η χήρα του Εσκομπάρ.

mi vida y mi carcel con pablo escobar victoria eugenia

Όπως γράφει η Χενάο οι πόνοι ήταν αφόρητοι αλλά σε ένα σπίτι που έμεναν οκτώ άτομα και υπήρχε μόνο ένα μπάνιο το μόνο που μπορούσε ήταν να κάνει υπομονή και να προσεύχεται στον θεό, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. Επί χρόνια η γυναίκα έμεινε σιωπηλή και δεν αποκάλυψε τον βιασμό της, αφού «στη δεκαετία του '70 το σεξ πριν τον γάμο ήταν ταμπού και ασυγχώρητο αμάρτημα στα μάτια της εκκλησίας», όπως χαρακτηριστικά γράφει η Χενάο.

Παρά τον βιασμό της από τον Εσκομπάρ η Χενάο δηλώνει πως τον συγχωρεί και δεν επιθυμεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ως θύμα από σεβασμό προς τα άλλα θύματα του συζύγου της. Η ίδια γράφει πως είναι ευγνώμων για τα δύο παιδιά που γεννήθηκαν από την ένωσή της με τον «βασιλιά της κοκαΐνης» και για χάρη των οποίων συνεχίζει να ζει.

via