Courtney Love : "Ο Kurt Cobain ήθελε να αρέσει στον κόσμο, εγώ όχι"

Creep-Courtney Love σε ιδιωτικό πάρτι

Η Love έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα Evening Standard

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love, στην αγγλική εφημερίδα Evening Standard. Η Love μίλησε για τη σύγχρονη μουσική σκηνή, ενώ αναφέρθηκε φυσικά στον εδώ και 30 χρόνια εκλιπόντα Kurt. Μεταξύ άλλων δήλωσε :

"Λένε ότι πνεύμα αντιλογίας. Ναι, είμαι πνεύμα αντιλογίας και δε θα απολογηθώ ποτέ για αυτό. Πάντα ήθελα να γίνω γνωστή ως σκύλα. Το να με συμπαθούν δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ο Kurt ήθελε να τον συμπαθούν αλλά εγώ όχι. Κρυβόταν από πίσω μου, αλλά ύστερα μισήθηκα. Όταν πέθανε, το μίσος απέναντι μου εκτοξεύθηκε. Δεν το σχεδίαζα κάτι τέτοιο.". Ως έμπνευση δε για τη συμπεριφορά της, είπε το εξής : "Είδα κάποτε τον Bob Dylan στο Don't Look Back και δεν ήθελε να γίνει αρεστός. Σκέφτηκα "ναι, θέλω να γίνω έτσι".

Όσον αφορά τη σύγχρονη ποπ σκηνή, η Love δήλωσε τα εξής :

Taylor Swift δεν είναι σημαντική. Μπορεί να είναι ένας ασφαλής χώρος για κορίτσια και είναι πιθανώς η Madonna της εποχής, αλλά δεν είναι ενδιαφέρουσα ως καλλιτέχνης. Όσον αφορά την Lana Del Ray, τη θεωρούσα υπέροχη μέχρι που διασκεύασε το Take me Home Country Roads του John Denver. Έκτοτε, θα έπρεπε να πάρει επτά χρόνια άδεια. Όσον αφορά τη Madonna, δε την γουστάρω και δε με γουστάρει..."