Bruce Dickinson των Iron Maiden, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να πληρώσω 1200 δολάρια για να δω τους U2

Καθώς η συζήτηση για τις τιμές των εισιτηρίων για συναυλίες μαίνεται, ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, μιλάει για το θέμα, καθώς και για άλλες πτυχές της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Dickinson μοιράστηκε τις απόψεις του σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό ATMósferas του Μεξικού και δεν έμεινε πίσω όταν ρωτήθηκε για τον πιθανό αρνητικό αντίκτυπο των  τιμών των εισιτηρίων. Ο Dickinson ανέφερε μια ιδιαίτερα υψηλού προφίλ ζωντανή σειρά - το residency των U2 στο The Sphere στο Λας Βέγκας - ως ακραίο παράδειγμα.

«Αν θέλετε να πάτε και να δείτε το σόου των U2, νομίζω ότι ήταν 1.200 δολάρια ανά θέση στη σφαίρα», είπε ο Dickinson . «Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να πληρώσω 1.200 δολάρια για να πάω να δω τους U2 στη σφαίρα – κανένα. Εκατό δολάρια, ίσως. Αλλά για μένα, αυτό που είναι σημαντικό είναι να προσπαθήσω να διατηρήσω, αφενός, τον σωστό τύπο εισιτηρίων στη σωστή τιμή».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Dickinson προτείνει ότι οι θέσεις μπροστά από τη σκηνή - «που όλοι λένε ότι πρέπει να είναι τα πιο ακριβά εισιτήρια» - θα πρέπει στην πραγματικότητα να είναι «τα πιο λογικά εισιτήρια, γιατί οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί στο μπροστινό μέρος της σκηνής Θα είναι άνθρωποι που είναι πραγματικοί θαυμαστές, άνθρωποι που είναι παιδιά, άνθρωποι που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα τρελά χρήματα, αλλά είναι οι άνθρωποι που πρέπει να είναι μπροστά. είναι οι άνθρωποι που θα κρατήσουν αυτή τη μουσική ζωντανή».

Video Url