Πέτρος Δουρδουμπάκης τραγουδοποιός με δικό του ύφος

 

Θυμάμαι ήταν γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα όταν επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο μετά από ένα ταξίδι, άκουσα στο ραδιόφωνο τις Τυφλές Ελπίδες με την Μελίνα Κανά και στις επόμενες μέρες έψαξα και βρήκα τον Δουρδουμπάκη και βοήθησα στο να κυκλοφορήσει το άλμπουμ Κόκκινο Κρασί, που σημείωσε πωλήσεις που ξεπερνούν τις σημερινές των Imagine Dragons που το τελευταίο τους άλμπουμ είναι μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας.

 

 

Video Url

 

 

 

 

 

Ο Πέτρος είναι καλός τραγουδοποιός και μας είχε γράψει τραγούδια για την Μαρία Παπανικολάου που μας είχε συστήσει ο Σωκράτης Μάλαμας.

 

 

 

 

Η Μαρία δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη επιτυχία αφού το ραδιοφωνικό κύκλωμα από τότε έκανε τις επιλογές από τις παρέες του, ή τους φιλικά προσκείμενους καλλιτέχνες, η Μαρία και ο Δουρδουμπάκης δεν ήταν στις προτιμήσεις τους, ο Πέτρος όμως είχε ήδη βρει κάποιο διέξοδο.

 

Ακούστε αυτό το εξαιρετικό τραγούδι της Μαρίας γραμμένο από την Ανδριανή Ζαγκανά

 

 

 

 

Αρκετές οι δισκογραφικές του δουλειές που δεν είναι εύκολο να ακουσθούν και σήμερα στο ραδιόφωνο που παίζει Ελληνικά, δεν ανήκει σε εταιρεία, δεν του γράφουν συνθέτες που έχουν άκρες, δεν δεν, πολλά δεν.

 

Κώστας Ζουγρής