Όλγα Μπακομάρου, η γυναίκα που θυμούνται πάντα με αγάπη οι Ζουγρής-Πετρίδης, έχει νέο βιβλίο

Η 'Ολγα παραμένει πάντα μία από τις αγάπες μας και εγώ και ο Γιάννης τις στέλνουμε πολλά χαιρετίσματα με ευχές για καλή επιτυχία. ΚΖ

Η διαπρεπής δημοσιογράφος των ιστορικών συνεντεύξεων με σπουδαίες προσωπικότητες στην Ελευθεροτυπία και τη Γυναίκα μιλάει στο NEWS 24/7 με αφορμή το βιβλίο «Αριστερά, κάποτε», όπου συγκεντρώνει σπάνιας εμβάθυνσης συζητήσεις με πρόσωπα της «παλιάς» Αριστεράς, από τον Μανώλη Γλέζο και την Ηλία Ηλιού μέχρι τον Νίκο Μπελογιάννη και τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

Οι συνεντεύξεις είναι το «φυσικό της περιβάλλον», ως δημοσιογράφος έχει διαπρέψει υπογράφοντας εκατοντάδες ιστορικές με σπουδαίες προσωπικότητες για λογαριασμό του περιοδικού Γυναίκα και της εφημερίδας Ελευθεροτυπία -συνεντεύξεις που άφησαν εποχή όχι μόνο γιατί έβγαλαν πρωτοσέλιδες ειδήσεις, αλλά για την αμίμητη ενδελέχειά τους- όμως όταν συναντιόμαστε δεν κρύβει την αμηχανία της, τονίζει επανειλημμένα ότι νιώθει άβολα γιατί τώρα πρέπει εκείνη να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός συναδέλφου της. Επιμένει να αμφιβάλλει για τη ροή του λόγου της και να δυσπιστεί όταν την διαβεβαιώνεις ότι είναι απρόσκοπτη.

Αφορμή λοιπόν για αυτή τη δική της συνέντευξη είναι το νέο της βιβλίο, «Αριστερά, κάποτε…» (εκδ. Αρμός).

Συνέντευξη στο 247news στον Θεοδόση Μίχο

https://www.news247.gr/magazine/talks/olga-bakomarou-den-eipa-pote-ston-eafto-mou-mpravo-evgales-lavraki/