Cars - Gary Numan

Cars - Gary Numan

Ήταν το δεύτερο Νο 1 του στην Αγγλία, τον Σεπτέμβριο του 1979, o Gary έγινε 66 ετών

Κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 1979 και είναι από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, The Pleasure Principle . Το τραγούδι έφτασε στην κορυφή των charts σε πολλές χώρες και θεωρήθηκε μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του νέου κύματος . Σήμερα, ο Numan θεωρείται από τους πρώτους πρωτοπόρους του είδους.

Ήταν η πρώτη κυκλοφορία που πιστώθηκε αποκλειστικά στον Gary Numan αφού άφησε το όνομα του συγκροτήματος Tubeway Army , με το οποίο είχε κυκλοφορήσει τέσσερα σινγκλ και δύο LP , συμπεριλαμβανομένης της νούμερο ένα επιτυχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο " Are 'Friends' Electric? ", και το μητρικό του άλμπουμ. , Αντίγραφα . Μουσικά, το νέο τραγούδι ήταν κάπως πιο ελαφρύ και πιο προσανατολισμένο στην ποπ από τους προκατόχους του, ο Numan αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε στο μυαλό του την επιτυχία στα chart: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα γράψει ένα τραγούδι με την πρόθεση «ίσως θα μπορούσε να γίνει επιτυχία». single'; Το έγραφα πριν από το "Είναι οι "Φίλοι" Ηλεκτρικοί;" συνέβη».  Έκτοτε έχει περιγράψει το "Cars" ως "ένα αρκετά μέτριο τραγούδι". 

Στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου, έφτασε στο νούμερο 1 το 1979, και το 1980 χτύπησε το νούμερο 1 στον Καναδά δύο εβδομάδες συνεχίζοντας στο εθνικό τσαρτ σινγκλ RPM (29 εβδομάδες στα 100 καλύτερα). Ήταν το μοναδικό του σινγκλ που κυκλοφόρησε εκεί. Ανέβηκε στο #4 στο αμερικανικό Cash Box Top 100 και στο #9 στο αμερικανικό Billboard Hot 100 . Αν και ο Numan είχε μια σειρά από επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το "Cars" ήταν το μόνο τραγούδι του στα αμερικανικά τσαρτ ποπ.

Video Url

 

Παρακολουθώ και στηρίζω όποτε μπορώ την σελίδα, η μουσική και η σωστή ενημέρωση είναι στα