Strange Days-The Doors (1967)

Strange Days-The Doors (1967)

Το Strange Days είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος The Doors , που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου 1967 από την Elektra Records .

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των Doors , το συγκρότημα άρχισε να εργάζεται σε νέο και παλιό υλικό στις αρχές του 1967 για αυτόν τον δεύτερο δίσκο. Μετά την κυκλοφορία, το Strange Days έφτασε στην τρίτη θέση στο αμερικανικό Billboard 200 και τελικά κέρδισε την πλατινένια πιστοποίηση RIAA . Περιέχει τα δύο σινγκλ των Top 30, " People Are Strange " και " Love Me Two Times ".

Παρά την αποτυχία του άλμπουμ να ανταποκριθεί στην επιτυχία του προκατόχου του, σύμφωνα με τον συγγραφέα David V. Moskowitz ήταν "αναμφισβήτητα αυτό που το ίδιο το συγκρότημα εκτιμούσε περισσότερο μουσικά και δημιουργικά"

Ζούμε παράξενες μέρες ακούγοντας τους Doors. η μελαγχολία, από τη χροιά της φωνής του Jim Morrison θα γίνεται πιο έντονη σε κάποιους που δεν μπορούν να προσαρμοστούν.

Κάθε φορά που διαβάζει για βοήθεια, στήριξη ή κάτι ανάλογο, η πλειοψηφία δεν ανοίγει το μήνυμα ακόμα και αν γράφει ποιοι θα είναι οι αριθμοί στο επόμενο τζακ ποτ του Τζόκερ, σαν να φοβούνται να μην κολλήσουν κάποια μολυσματική ασθένεια. Κι όμως 2 λεπτό του ευρώ από όσους μπήκαν από την αρχή του χρόνου στην σελίδα μας, μόνο μια φορά το χρόνο θα κάλυπτε τα έξοδα. Πόσοι βοήθησαν αυτή την εβδομάδα; 2 στους 100.000

 

 

 

Video Url