Πέρασαν 47 χρόνια - Rumours - Fleetwood Mac (1977)

Μουσικό φάρμακο το Rumours των Fleetwood Mac

Κυκλοφόρησε 4 Φεβρουαρίου του 1977, Το απόλυτο φάρμακο για την βελτίωση της διάθεσης μας

Το Rumors γνώρισε άμεση εμπορική επιτυχία, πουλώντας πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως μέσα σε μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του. Κέρδισε ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς, με επαίνους να επικεντρώνονται στην ποιότητα παραγωγής και τις αρμονίες του, που συχνά βασίζονται στην αλληλεπίδραση μεταξύ τριών τραγουδιστών και έχουν εμπνεύσει τη δουλειά των μουσικών πράξεων σε διαφορετικά είδη.

Κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy το 1977 . Έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών . Έχει λάβει πιστοποιήσεις Diamond σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά και της Αυστραλίας, και έχει πιστοποιηθεί 20× Platinum στις ΗΠΑ.

Το Rumors που συχνά θεωρείται το magnum opus των Fleetwood Mac , έχει αναφερθεί συχνά ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Το 2004, το Rumors έγινε remaster και επανεκδόθηκε με την προσθήκη του " Silver Springs ", το οποίο είχε αποκλειστεί από το πρωτότυπο, και ένα μπόνους CD με εξόδους από τις ηχογραφήσεις. Το 2003, μπήκε στο Grammy Hall of Fame .

Το 2018, επιλέχθηκε για διατήρηση στο Εθνικό Μητρώο Ηχογράφησης , και κρίθηκε "πολιτιστικά, ιστορικά ή καλλιτεχνικά σημαντικό" από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου . Το 2020,Το Rumors βαθμολογήθηκε ως το έβδομο καλύτερο άλμπουμ όλων των εποχών στη λίστα του Rolling Stone με τα « 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών ».

DON'T STOP

 

 

GO YOUR OWN WAY

 

 

THE CHAIN

 

Video Url

 

YOU MAKE LOVING FUN

 

 

 

Video Url

 

Ελάτε στην παρέα μας