Πέρασαν 46 χρόνια από την κυκλοφορία του την 1η Φεβρουαρίου 1972. Ένα από τα 201 καλύτερα  άλμπουμ στο ηλεκτρονικό μας βιβλίο, ας το δείξετε στα παιδιά σας, κάτι θα μάθουν.

 

Τον Μάρτιο ήταν Νο 1 σε Αγγλία και Αμερική

 

Δώρο λέει το βιβλίο με τα άλμπουμ του Αιώνα και αίτημα για βοήθεια στην σελίδα μας, αλλά το ενδιαφέρον μηδαμινό. Η απάθεια για ότι δεν έχει σχέση με τηλεοπτικές σαβούρες είναι σχεδόν καθολική. Εμείς σας κάνουμε πλύση εγκεφάλου για να στερηθείτε την αξία ενός καφέ μια φορά τον χρόνο και να μας βοηθήσετε και όπως είναι λογικό στην εποχή μας αδιαφορούν σχεδόν όλοι. Όμως η ανταπόκριση στην παρακμή είναι άμεση από την πλειοψηφία. Θα γυρίσει κάποτε; μπορεί μετά την ολική καταστροφή. Θέλουν λέει μουσικά θέματα, σιγά μη πατήσουν το link μπορεί να γίνει έκρηξη.

Με την δωρεά οποιουδήποτε ποσού μπαίνετε στην λίστα αυτών που παίρνουν κάθε εβδομάδα ειδικές ενημερώσεις και διεκδικείτε το βιβλίο Τα άλμπουμ του αιώνα, ένα από αυτά είναι και το Harvest 

 

ΚΖουγρής

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

 

THE NEEDLE AND THE DAMAGE DONE

 

 

WORDS (Between The Lines Of Age)

 

 

HEART OF GOLD

 

 

OLD MAN